Procesor bitcoin. Bitcoin - PC Garage

Întrebări frecvente

The Rise and Rise of Bitcoin - DOCUMENTARY - Bitcoins - Blockchain - Crypto News - Digital Cash

Cele 13 sloturi PCIe garanteaza o minare rapida GPU, in timp ce conectorii suplimentari de alimentare asigura o stabilitate avansata a sistemului in timpul exploatarii cripto-miniere. Sistemul Hibrid-GPU este foarte popular printre minerii hardcore.

procesor bitcoin

Cateva sfaturi despre cum sa configurati propriul sistem de minat cu 13 GPU Ghid de instalare pas cu pas pentru windows 8 Phase Procesor bitcoin Design Proiectat cu un design 8 Power Phase, aceasta placa de baza dispune de componente robuste ce livreaza intr-o maniera completa si cu un flux constant de energie catre procesor la o temperatura mai scazuta.

Intel IV Gigabit Lan Ofera cea mai buna performanta de transfer si stabilitate imbunatatita pentru cripto-minerit Materialele de care aveti nevoie 1. Sursa pentru alimentare de pana la W 3.

procesor bitcoin

Adaptor pentru alimentare dubla optional 4. Cadru dedicat pentru platforme de minerit cu 13 VGA 7.

procesor bitcoin

Va recomandam sa utilizati riser kit-ul de tip USB pentru procesor bitcoin transfer stabil de semnal si o gestionare usoara a cablurilor. Nota: 1. Riser kit nu este inclus in cutia de vanzare cu amanuntul.

Nu uitati sa atasati intotdeauna conectorul sursei de alimentare externe Daca este necesara o sursa de alimentare secundara, utilizati un adaptorul de alimentare dubla pentru a porni simultan ambele surse de alimentare.

procesor bitcoin

In functie de configuratia sistemului si de placile video VGA ce vor fi utilizate, va recomandam sa aveti cel putin W pentru minarea cu 13 GPU. Va recomandam sa nu porniti sursa de alimentare prin scurtcircuitarea cablului specific din mufa 24Pin ATX. Recomandare software urmeaza.

înregistrări