Opțiune mechel

opțiune mechel

Mărturia unui angajat al COS Târgovişte, după un episod de poluare mas Combinatul se află de ani buni în insolvenţă, iar patronii au pus concedierile pe seama situaţiei grele din ultima perioadă. În realitate însă COS Târgovişte a mers pe linia de plutire de când a fost cumpărat, înpentru doar 70 de dolari de o firmă specializată în tăieri de fier vechi.

opțiune mechel

Cei mai mulţi dintre angajaţi sunt din localităţile limitrofe Municipiului Târgovişte, ceea ce face din asta o problemă socială a judeţul Dâmboviţa. Situaţia în Combinat este foarte tulbure, spune liderul de Sindicat, Nicolae Dragodănescu.

opțiune mechel

El precizează că salariaţii nu au contract colectiv de muncă, iar patronii se vor prevala de legea insolvenţei. În luna februarie pentru Mechel Târgovişte a fost admisă cererea de reorganizare şi s-a deschis procedura generală a insolvenţei. Asta după ce, tot în luna februariea fost făcută publică informaţia că Mechel şi-a vândut toate activele deţinute în România, pentru aproximativ 70 de dolari de leicompaniei Nikarom SRL.

Tot în Mechel a anunţat că, la Târgovişte, se revine la denumirea de Opțiune mechel de Oţeluri Speciale.

opțiune mechel

înregistrări