Gestionarea opțiunilor

Adăugarea și gestionarea tichetelor în Wallet pe iPhone

opțiunea de suc de portocale opțiuni binare cu conturi video demo

BT Visual Help are o opţiune nouă pentru gestionarea cardurilor2 min Reading Time: 2 minute BT Visual Help vine cu o opţiune nouă şi utilă pentru gestionarea cât mai bună a cardurilor şi a banilor, în cazul în care clienţii sunt nevoiţi să conteste o tranzacţie efectuată cu cardul. Astfel, persoanele care iau legătura cu echipa call center BT sunt ghidate către platforma de self-banking — dezvoltată împreună cu fintech-ul CallVU Israel — opţiunea Contestare tranzacţii.

De la lansarea din şi până în prezent, BT şi CallVU au extins permanent gama de opţiuni pentru clienţii persoane fizice şi companii, arată banca, într-un comunicat de presă. Cifrele arată că pandemia a accelerat semnificativ gradul de folosire a aplicaţiei pentru banking prin telefon, clienţii nemaifiind nevoiţi să vină la bancă.

calendar tehnic pentru opțiuni software de gestionare a tranzacționării de prop

În noiembrie a. Pentru clienţii aflaţi în situaţia să conteste o tranzacţie efectuată cu cardul, acum paşii sunt mai simpli: Cu noua opţiune pot fi refuzate la plată anumite tranzacţii făcute gestionarea opțiunilor cardul fizic sau digital, la bancomat, POS sau online.

faci bani repede mult dezavantajele opțiunilor financiare

Banca Transilvania este liderul pieţei cardurilor în România, cu aproape 4,3 milioane de carduri, dintre care În fiecare secundă au loc, în medie, 12 tranzacţii cu cardurile băncii.

înregistrări