Bitcoin abc, Bitcoin Cash ABC / USD. Avertizare! Criptomonedele sunt extrem de volatile.

Clientul software Bitcoin ABC video despre opțiuni din protocolul Bitcoin la mijlocul anului pentru a forma o criptomonedă proprie: Bitcoin Cash. De atunci, Bitcoin Cash a implementat o actualizare hard fork incompatibilă înapoi la fiecare șase luni, necesitând o actualizare la nivel de rețea pentru toți clienții Bitcoin Cash.

robot de tranzacționare ishimoku opțiuni binare semnalizează site- ul web

În timp ce majoritatea acestor actualizări au trecut relativ ușor, un conflict în cadrul comunității Bitcoin Cash în a dus la o împărțire între Bitcoin Cash partea care a păstrat numele original și Bitcoin SV. Acum, doi ani mai târziu 15 noiembrie, UTC, pentru a fi preciso altă actualizare hard fork și o altă dispută în cadrul comunității Bitcoin Cash ar putea avea din nou rezultatul unei divizări de monede.

Care este disputa?

Setări cookie CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Datorită obligațiilor regulamentare, bonusurile nu sunt aplicabile pentru clienții retail PlusCY. Verificați Taxe și Costuri.

Și între cine? În centrul litigiului se află un upgrade numit Planul de finanțare a infrastructurii IFP. IFP ar impune, ca regulă de protocol, ca 8 la sută din fiecare recompensă bloc - monedele câștigate de mineri - să fie delegate proiectelor software care lucrează la Bitcoin Cash, cum ar fi Bitcoin ABC.

Consiliul rețelei globale este programat să se întâlnească pentru prima dată în ianuarie bitcoin abc, dar dincolo de aceasta, nu foarte multe specificități au fost dezvăluite despre selecția membrilor sau procedura de distribuire a fondurilor.

semnale de tranzacționare a banilor cine are nevoie de opțiuni binare

Există câteva motive diferite pentru care IFP este controversat. Dacă minerii câștigă mai puține monede atunci când exploatează un bloc, acest lucru ar trebui, de asemenea, să ducă la o scădere a puterii hash care asigură rețeaua.

То, что говорило с ним, может заговорить и со. Хилвар не стал спорить, хотя и выглядел явно недовольным. Они опустили корабль на землю метрах в тридцати от купола, невдалеке от ожидавшего их робота, и открыли люк.

Alte preocupări cu IFP includ lipsa de detalii cu privire la distribuirea fondurilor și consideră că ar putea ajunge să beneficieze Bitcoin ABC mai mult decât alți clienți. Încercarea Bitcoin ABC de a împinge schimbarea în ciuda opoziției comunității este, de asemenea, o preocupare în sine.

câștigurile pe internet prin chestionare face bani pe internet acasă

Include Hard Fork vreo altă modificare a protocolului? Noile blocuri Bitcoin Cash cum ar fi blocurile Bitcoin ar trebui găsite în medie aproximativ o dată la 10 minute. Cu toate acestea, datorită faptului că Bitcoin Cash partajează un algoritm de extragere cu Bitcoin, unii mineri de Bitcoin trec ocazional la extragerea Bitcoin Cash atunci când acel blockchain este mai profitabil pentru mine.

  • Bitcoin Cash ABC CFD-uri | Plus
  • Robot pentru recenzii de opțiuni binare

Deoarece Bitcoin Cash are de obicei o simplă fracțiune din puterea hash a Bitcoin, un astfel de comutator are bitcoin abc rezultat oscilații mari în cantitatea de putere hash pe Bitcoin Cash.

La rândul său, acest lucru duce la explozii periodice bitcoin abc care blocurile se găsesc mult mai repede decât o dată la 10 minute, urmate de un salt în dificultate. Minerii comutați se întorc apoi la mineritul Bitcoin, lăsând minerii Bitcoin Cash în urmă pe un lanț care este acum mai puțin profitabil.

Не веря своим глазам, он смотрел на взрослых и спрашивал себя: возможно ли, чтоб они развились из этих необычайных существ, проводивших большую часть жизни в своем собственном мире. И тем не менее, озадачивая его, дети пробуждали в его сердце никогда не изведанное ранее ощущение. Когда они - впрочем, довольно редко - разражались слезами полной безнадежности и отчаяния, их крошечные горести казались ему более трагичными, чем долгое отступление Человека после утраты Галактической Империи.

Mai mult, scăderea puternică a puterii de hash tinde să conducă la o rată mult mai lentă a producției de blocuri. Variațiile de putere hash fac ca ritmul confirmării tranzacției pe Bitcoin Cash să fie mai puțin fiabil.

Pentru a ajuta la stabilizarea ritmului producției de blocuri, echipa Bitcoin ABC a propus inițial un nou algoritm de ajustare a dificultăților numit Grasberg.

Convert BCHABC to USD

Din câteva motive, inclusiv un algoritm de dificultate anterior, blocurile Bitcoin Cash au fost exploatate până acum mai repede decât era programat inițial. Cu toate acestea, corecția istorică suplimentară a derivei a fost controversată în cadrul comunității Bitcoin Cash.

Aceasta a fost, de fapt, motivația inițială din spatele lansării Bitcoin Cash Node, care include un algoritm alternativ de ajustare a dificultății numit ASERT. De ce Bitcoin ABC a lansat două versiuni ale clientului său software? O versiune a software-ului va impune regula protocolului IFP conform planificării.

Platon. Căutare verticală. Ai.

Cu toate acestea, o altă versiune nu va fi și, prin urmare, va fi pe deplin compatibilă cu Bitcoin Cash Node. Echipa Bitcoin ABC va lucra doar pentru bitcoin abc da seama foaia de parcurs de dezvoltare cu toate acestea, în versiunea software-ului lor care aplică regula protocolului IFP.

Această foaie de parcurs include o limită de dimensiune a blocului flexibilă și scade riscul ca tranzacțiile neconfirmate să fie cheltuite dublu, printre altele. Versiunea fără regula protocolului IFP va fi menținută minim pentru a rămâne compatibilă cu Bitcoin Cash Node, fără alte îmbunătățiri. Este garantată o împărțire de bitcoin abc Nu chiar. În primul rând, este demn de remarcat faptul că clienții Bitcoin Cash atât Bitcoin abc ABC, cât și Bitcoin Cash Node sunt programați pentru a anula protocolul actual, astfel încât o actualizare hard fork este mai mult sau mai puțin necesară.

‎Poloniex Crypto Exchange în App Store

Versiunea actuală a Bitcoin Cash aproape sigur nu va mai trăi. Și, evident, dacă Bitcoin ABC sau Bitcoin abc Cash Node nu reușesc să atragă suficientă putere hash pentru a produce deloc un blockchain valid, nu va exista divizarea monedei. Doar versiunea care atrage suficientă putere de hash ar trăi. O divizare a monedei ar fi, de fapt numai se întâmplă dacă ambele părți ale Bitcoin ABC și ale Bitcoin Cash Node atrag suficientă putere hash pentru a produce un blockchain viabil, atâta timp cât Nodul Bitcoin Cash atrage mai mult de jumătate din puterea totală de hash dintre cele două.

Există un alt scenariu interesant în care se evită divizarea monedelor. Regulile sale de protocol sunt aceleași, dar cu regula IFP ca o restricție adăugată.

BCHABC price chart

A se vedea de asemenea Cu alte cuvinte, clienții Bitcoin Cash Node o vor face accepta dacă o parte din recompensa de blocuri este delegată unui Consiliu Global Network bitcoin abc oricui altcinevapur și simplu nu o va face necesita că se întâmplă acest lucru. Blocurile care nu delegă fondurile IFP ar fi, în acest scenariu, respinse de majoritatea minerilor și, prin urmare, nu ar intra deloc în blockchain, asigurând compatibilitatea.

Există câteva scenarii mai complicate, cu furci noi, care ar putea duce, de asemenea, la o divizare a monedelor - dar bitcoin abc sunt mai puțin probabile și dincolo de domeniul de aplicare al acestui articol.

Ce este probabil să se întâmple? În prezent, Bitcoin Cash Node are mult mai multă putere de hash decât Bitcoin ABC: mai mult decât procentul 80 la momentul scrierii acestui articol, comparativ cu mai cum să câștigi mulți bani fără să te strecoare de 1 la sută pentru Bitcoin ABC.

Bitcoin Cash Node pare, de asemenea, să aibă un sprijin comunitar semnificativ mai mare, precum și companiile mari care susțin Bitcoin Cash, cum ar fi CoinbaseKraken BitGo au indicat, de asemenea, suport pentru Bitcoin Cash Node.

Dar dacă o bitcoin abc face, va avea un avantaj strategic față de Bitcoin Cash Node.

Bitcoin Cash ABC (BCHABC) Price to USD - Live Value Today | Coinranking

Orice monedă extrasă pe blockchain-ul Bitcoin Cash Node și orice monedă primită pe blockchain-ul Bitcoin Cash Node ar dispărea odată cu acesta. Dacă Bitcoin ABC atrage suficientă putere hash pentru a face din acest scenariu viabil, ar putea submina încrederea în Bitcoin Cash Node, ajutând potențial Bitcoin Bitcoin în continuare. În practică, totuși, acest scenariu puțin probabil ar putea fi contracarat de scenariul Bitcoin Cash Node printr-un alt upgrade de protocol.

Țin BCH. Trebuie să fac ceva?

Bitcoin Cash s-ar putea împărți din nou în acest weekend. Acesta este motivul (și cum) |

Dacă dețineți singur cheile private, nu trebuie să faceți nimic. Dacă se produce o divizare, veți avea acces la ambele monede.

opțiuni binare fluture gartley video de instruire cu opțiuni binare 3

Cu toate acestea, este posibil să doriți să vă abțineți bitcoin abc la trimiterea de monede cu puțin timp înainte și după apariția furcii. Deoarece nici Bitcoin Cash Bitcoin abc și nici Bitcoin Cash Node nu au implementat protecție împotriva redării, trimiterea uneia dintre monede ar putea duce accidental la trimiterea echivalentului pe celălalt blockchain.

Pentru a vă asigura că acest lucru nu se întâmplă, așteptați până când există mai multă claritate cu privire la această problemă. S-ar putea să electrum api să nu mai primiți monede pe blockchain-ul Bitcoin Cash Node.

Pentru a fi absolut sigur că acest lucru nu se întâmplă, așteptați până când există mai multă claritate cu privire la această problemă. Dacă dețineți monedele dvs. Mai multe schimburi au publicat anunțuri despre planurile lor, majoritatea sprijinind partea Bitcoin Cash Node a unei potențiale divizări sau ambele.

cum nu poți câștiga bani în mod sincer opțiuni și utilizarea acestora

Cereți schimbului dvs.

înregistrări