Vânzarea acțiunilor

Legea care interzice vânzarea acțiunilor statului timp de 2 ani a fost promulgată

Această lege a fost inițiată de PSD și avea menirea să blocheze în primul rând vânzarea pe bursă a unor acțiuni precum cele de la Hidroelectrica.

Cum sa fii mai productiv in afaceri online - 3 Idei pentru Antreprenori

Intenția Guvernului de a abroga legea stârnește nemulțumirea PSD, șeful partidului cerându-i lui Klaus Iohannis să se opună și "să nu fie părtaş la acest furt".

Se suspendă, pentru o perioadă de 2 ani, orice operațiuni privind înstrăinarea acțiunilor deținute de stat la companiile și societățile Vânzarea acțiunilor, precum și la alte societăți la care statul are calitatea de acționar, aflate în curs de realizare. Cea mai așteptată vânzare de acțiuni ar fi cea a Hidroelectrica, una dintre cele mai valoroase companii din România, prin listarea la bursă.

strategii de piață pentru începători primește 1 bitcoin cadou

Ar urma să fie listat un pachet minoritar, însă această lege blochează întreg procesul. Legea a fost aprobată de Parlament, la inițiativa Vânzarea acțiunilor, în vara anului trecut.

faceți un consilier pentru opțiuni binare calendarul de opțiuni binare financiare

Ciolacu consideră că "Iohannis trebuie să facă un singur lucru la şueta anticonstituţională cu miniştrii de la Cotroceni: să ceară imperativ ca acest Guvern să nu vândă pe nimic companiile româneşti!

Ne-am bătut cu ei în Parlament şi am reuşit să stopăm vânzarea activelor celor mai profitabile companii de stat: Hidroelectrica, Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz, CEC şi Aeroporturi Bucureşti", a mai spus Ciolacu.

face bani în vest nu câștigați singuri bani

Acesta susține că prin această lege, Cîțu vrea să dea un nou asalt asupra avuției naționale. Aceasta este miza lui Cîţu. Îl avertizez pe Iohannis să nu fie părtaş la acest furt!

strategie opțiune turbo timp de 60 de secunde cum să faci bani și unde, dar repede

Şi să ia aminte că nici acum nu-i vom lăsa". Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

care monitoare sunt cele mai bune pentru tranzacționare discuții despre câștigarea banilor pe internet

înregistrări