Vizualizați opțiunile

Plata pentru transferul dvs.

vizualizați opțiunile

Vedeți această opțiune Disponibilă e Vizualizați sau modificați filtrele online de sincronizare utilizate pentru a determina înregistrările Customer Engagement on-premises copiate pe discul local Sincronizare Sincronizați elementele de aplicații Dynamics for Customer Engagement comentarii despre opțiunea binară alpari 2020 Outlook sau cu Exchange Vizualizați sau gestionați filtre care determină înregistările Customer Engagement on-premises care sunt sincronizate cu folderele Outlook sau Exchange.

Notă: Această opțiune vizualizați opțiunile numai atunci când aveți mai mulți clienți Outlook care sunt conectați la aceeași organizație.

vizualizați opțiunile

Doar din Dynamics for Outlook Selectați cum să fie tratate înregistrările dublate atunci când treceți de la lucrul offline la cel online Date locale Selectați modul de tratare a dublurilor de înregistrări în timpul sincronizării Activare detectare a dublurilor în cursul vizualizați opțiunile offline la online Doar din Dynamics for Outlook Notificări privind confidențialitatea Pentru a utiliza Microsoft Dynamics for Outlook, trebuie să vă conectați folosind acreditările dvs.

Puteți opta pentru salvarea locală a acestor informații, astfel încât să nu vi se solicite acreditările de fiecare dată când deschideți Outlook.

vizualizați opțiunile

Dacă optați să salvați aceste informații local, Dynamics for Outlook se va conecta automat la Microsoft Dynamics online de fiecare dată când deschideți Outlook. După ce vă conectați prima dată și utilizați Dynamics for Outlook, conexiunea dintre computerul dvs.

vizualizați opțiunile

Puteți vizualizați opțiunile să dezactivați conexiunea dintre computer și Dynamics numai utilizând o setare de configurare, dar dacă dezactivați conexiunea, Dynamics for Outlook poate manifesta o scădere a performanței. Dacă utilizați Dynamics for Outlook pentru a urmări e-mailurile, firul de e-mail va fi vizibil utilizatorilor din organizația dvs.

Pentru fiecare e-mail pe care îl primiți, Dynamics for Outlook va trimite Dynamics online adresa de e-mail a expeditorului, adresa de e-mail a destinatarului și linia de subiect a mesajului.

vizualizați opțiunile

Acestea permit Dynamics online să valideze dacă un anumit e-mail trebuie stocat de către serviciul Dynamics online. Atunci când urmăriți un element, serviciul Dynamics va păstra o copie a elementului respectiv și ceilalți utilizatori din organizația dvs.

Atunci când anulați vizualizați opțiunile unui element, acea copie este ștearsă automat din Dynamics online numai dacă dețineți elementul. Este menținută o legătură între informațiile din Outlook și informațiile din Dynamics online pentru a se asigura că informațiile rămân la zi între cele două.

Outlook Sync descarcă numai ID-urile de înregistrări Dynamics relevante, pentru a le utiliza atunci când un utilizator încearcă să urmărească și să seteze ca referitoare la un element Outlook.

vizualizați opțiunile

Datele companiei nu sunt stocate pe dispozitiv. Un administrator stabilește dacă utilizatorii organizației dvs. Consultați și.

înregistrări