Rula bitcoin. Întrebări frecvente - Bitcoin

Tipul care își răcește în ulei echipamentul pentru Bitcoin

La baza rețelelor de criptomonede sunt minerii, oamenii care folosesc echipament computerizat rula bitcoin pentru a asigura blockchain-ul de cripto-valutăprin milioane de ecuații matematice pe secundă.

opțiuni binare între

În schimbul acestei puteri de computerizare și a energiei electrice necesare pentru a rula computerul, minerii sunt răsplătiți în cripto-monede în funcție de contribuția lor la rețea. Ținând cont de costul mare al energiei electrice din multe zone și a echipamentului de computerizare necesar minării, e logic ca oamenii să încerce să obțină cât mai mult posibil.

cum se face o verificare bitcoin

Publicitate Asta a condus la niște abordări destul de creative de minerit cripto-valută, inclusiv setarea unui echipament rula bitcoin minerit într-o Teslaun sistem amplificat de energie eoliană într-un câmp sau să-ți folosești respirația pentru a rula echipamentulchiar și alimentarea cu energia termică a corpului. Cipurile ASIC se pot încinge extrem de tare când sunt în funcțiune, iar dacă conectezi mai multe, căldura generată le poate dăuna destul de rapid.

Pentru a rezolva problema asta, Limping-Zebra a adaptat un truc obscur de răcire pentru PC-uri și servere răcite prin imersiune, pentru minerii de Bitcoin.

probabilitatea opțiunilor binare

Pe fiecare dintre cele 36 de chipuri din rezervor, ventilatoarele sunt inversate astfel încât uleiul răcitor din partea inferioară a rezervorului este aspirat în sus către partea superioară, într-un ciclu menit să optimizeze dispersia reziduurilor de căldură departe de ASIC-uri. Acest ulei încălzit este apoi răcit folosind un schimbător de căldură din plăci, care trece uleiul și printr-un furtun de grădină.

descrierea barelor în tranzacționare

Apoi este trecut printr-un filtru, pentru a îndepărta particulele și se pompează înapoi în sistem. Potrivit lui Limping-Zebra, toată aparatura costă între 20 și de dolari pentru vat care include un schimbător de căldură și toate componentele electronice necesare, inclusiv un switch Ethernet și încă Întregul sistem consumă aproximativ 50kw de putere, iar de dragul comparației, asta este suficientă energie pentru 25 de cămine americane.

cum funcționează comerțul

Potrivit lui Limping-Zebra, echipamentul generează aproximativ 1,5 bitcoin pe lună.

înregistrări