Optimizarea opțiunilor,

optimizarea opțiunilor

Windows 10 Mai multe Mai puțin Windows 10 utilizează optimizarea livrărilorun Downloader bazat pe cloud, pentru a descărca actualizările Windows, aplicațiile din magazin și alte produse Microsoft.

optimizarea opțiunilor bitcoin fara comision

Pentru a obține aceste fișiere pe PC în mod rapid și fiabil, Optimizarea distribuirii identifică cea mai bună sursă pentru descărcare și optimizează dinamic lățimea de bandă utilizată de PC în acest proces. Ca întotdeauna, dvs.

optimizarea opțiunilor opțiunile binare lipsă de disciplină

Iar acum, noile caracteristici vă permit să vizualizați activitatea de descărcare și încărcare a PC-ului, să controlați lățimea de bandă utilizată și multe altele. Deschiderea setărilor de optimizare a livrărilor Obțineți statisticile cu Monitorul de activitate Aflați ce primiți de la alte PC-uri - și cu ce contribuie PC-ul dvs.

Veți vedea o defalcare pe optimizarea opțiunilor a descărcărilor, după sursă, viteza medie și statistici de încărcare, toate pentru luna curentă.

optimizarea opțiunilor baza bitcoin

Vă spunem chiar și cât ajutor primește PC-ul dvs. Setați limitele lățimii de bandă Optimizarea distribuirii este proiectată să ajusteze automat lățimea de bandă de rețea utilizată pentru a încărca și a descărca actualizări, aplicații din Magazin și alte produse Microsoft. Dar dacă vă faceți griji pentru utilizarea datelor sau doriți să vă asigurați că alte dispozitive de acasă au lățimea de bandă de care au nevoie, puteți limita procentul de lățime de bandă utilizat pentru descărcări și încărcări cu Optimizarea distribuirii.

optimizarea opțiunilor opțiune binară corectă

De asemenea, există o opțiune pentru a seta o limită lunară de încărcare; vă vom arăta ce cantitate de date a încărcat PC-ul dvs. Notă: Dacă vă aflați într-o conexiune de rețea tarifată după utilizare, Optimizarea distribuirii nu va trimite automat actualizări optimizarea opțiunilor computer.

Aflați cum să setați o conexiune tarifată după utilizare.

optimizarea opțiunilor cum diferă o opțiune binară de un turbo

Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Alăturați-vă discuției.

optimizarea opțiunilor înțelepciunea bitcoin

înregistrări