Opțiunile emitentului,

EUR-Lex Access to European Union law

Aceste exemple pot conține termeni colocviali.

opțiunile emitentului

Traducere "Optiuni CALL" în engleză call options Opțiuni put și opțiuni call care sunt foarte în bani deeply in the money. Put options and call options that are deeply in the money. The calls are trading at 1, I want to sell the call options and buy the calls in December.

opțiunile emitentului

Vanzatorul unei optiuni call sau put, in corelatie cu o pozitie de deschidere, care primeste o plata si care este obligat sa actioneze in consecinta. The seller of a call or put option in correlation with an opening position who receives a payment and who is obliged to perform opțiunile emitentului it is exercised. Opțiuni call sau put decontate în numerar.

opțiunile emitentului

Cash-settled call or put options. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context. Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați.

opțiunile emitentului

Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu. Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.

înregistrări