Opțiuni tsl

SRTP - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
Mecanismul de funcționare[ modificare modificare sursă ] Protocolul SSL permite schimbul de înregistrări; fiecare înregistrare poate fi, în mod opțional, compresată, criptată și împachetată cu un cod de autentificare al mesajului engleză: message authentication code - MAC. Clientul trimite și primește mai multe structuri de handshake: Trimite un mesaj ClientHello în care specifică lista de metode de criptare care sunt suportate, metodele de compresie și cea mai actuală versiune a protocolului cunoscută. De asemenea transmite o secvență aleatoare de biți care va fi folosită ulterior.

Raportați o înșelătorie de asistență Actualizare pentru a activa TLS 1. Aceasta se întâmplă deoarece definiția această semnalizare nu include aceste aplicații și servicii.

Transport Layer Security

Aceasta poate permite anumite aplicații care au fost create pentru a utiliza semnalizatorul WinHTTP implicită pentru a putea scoate venituri din mai noi TLS 1. Ca aceste versiuni de protocol nu sunt activate în mod implicit în Windows 7, trebuie să configurați setările de registry pentru a asigura aplicațiile Office pot utiliza cu succes TLS 1.

Singaporeans Try: Guessing Urban Dictionary Names

Această actualizare nu se va modifica comportamentul de aplicații care sunt setarea manual protocoale securizate în loc de trecere semnalizatorul implicit. Cum se obţine această actualizare Important Dacă instalați un pachet lingvistic după ce instalați această actualizare, trebuie să reinstalaţi această actualizare.

De aceea, vă recomandăm să instalați orice pachete lingvistice de care aveți nevoie înainte de a instala această actualizare.

opțiuni tsl

Pentru mai multe informații, consultați. Metoda 1: Windows Update Această actualizare este furnizată ca actualizare recomandate pe Windows Update. Pentru mai multe informații despre cum să executati Windows Update, vedeți. Metoda 2: Catalogul Microsoft Update Pentru a obține pachetul autonom pentru această actualizare, accesați site-ul Web. Informații detaliate despre actualizare Pentru a aplica această actualizare, trebuie să opțiuni tsl. Nu există nici o cerință preliminară pentru a aplica această actualizare în Windows Server Informații despre registry Pentru a aplica această actualizare, trebuie să fi adăugat subcheia de registry DefaultSecureProtocols.

A apărut o eroare la încercarea de a accesa serviciul PDF | nu se poate conecta la serviciile PDF

Notă Pentru aceasta, puteți adăuga subcheia de registry manual sau instalați " Easy fix " pentru a popula subcheia de registry. Cerinţă de repornire Trebuie să reporniți computerul după aplicarea acestei actualizări.

opțiuni tsl

Informații despre înlocuirea vreunei actualizări Această actualizare nu înlocuiește o actualizare lansată anterior. Cum funcționează intrarea de registry DefaultSecureProtocols Important Această secţiune, metodă sau activitate conţine paşi care vă spun cum să modificaţi registry-ul. Țineți cont că pot apărea probleme grave dacă modificaţi incorect registry-ul.

opțiuni tsl

Prin urmare, asiguraţi-vă că urmaţi aceşti paşi cu atenţie. Pentru protecţie suplimentară, faceți backup pentru registry opțiuni tsl de a-l modifica.

opțiuni tsl

Apoi, puteți restabili registry-ul dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre copierea de rezervă și restabilirea registry, consultați.

Comunicare SSL/TLS cu imprimanta

Notă Programul de instalare a remedierii rapide nu adaugă valoarea DefaultSecureProtocols. Administratorul trebuie să adăugați manual intrarea după determinarea protocoale de înlocuire.

Sau, aveți posibilitatea să instalați " Easy fix " pentru a adăuga automat intrarea. Valoarea de utilizare a este determinată de adăugarea valorile corespunzătoare protocoale dorit. Valoare DefaultSecureProtocols.

înregistrări