Opțiuni pentru 30 de secunde

YouTube renunţă la reclamele de 30 de secunde fără opţiune „Skip” - Go4IT

câștiguri rapide și legale

Gmail a lansat inițial această caracteristică în martiedar a fost ascunsă ca o facilitate experimentală în "Labs". Vi s-a întâmplat tuturor să trimiteți un e-mail care avea scris greșit numele sau avea opțiunea FORWARD TO ALL în timp ce doreați să răspundeți doar unei persoane sau pur și simplu ați uitat să atașați un fișier la e-mail.

Compania a anunțat că începând dinserviciul de streaming video va renunţa la acestea, concentrând eforturile pe alte tipuri de reclame, care nu sunt atât de intruzive. Un purtător de cuvânt al Google a confirmat această decizie pentru site-ul britanic Campaign, dezvăluind că în viitor, accentul va fi pus pe formate de reclame care oferă o experienţă mai bună atât pentru utilizatori, cât și pentru clienți.

Dacă ați trimis din greșeală un astfel de e-mail, a trebuit să trimiteți încă un e-mail cu scuze pentru eroare, să trimiteți din nou cu fișierul atașat sau să explicați că nu ați vrut să spuneți chiar ce e scris în e-mail.

Click în colțul dreapta sus pe icon-ul rotiță din fereastra de Gmail și selectați Settings din meniul drop-down.

cum să alegeți un notebook pentru tranzacționare

Veți observa că numărul de secunde poate fi schimbat între 5, 10, 20 sau Derulați până la partea de jos a ferestrei și salvați modificările. După ce trimiteți un email, un mesaj se va afișa in partea de sus a ferstrei care vă permite să vă răzgândiți timp de maxim 30 de secunde.

tranzacționarea pe internet este

Suntem siguri că această facilitate este utilă tuturor utilizatorilor de Gmail iar acum aveți posibilitatea să o activați pentru evitarea greșelilor pe care le facem cu toții.

înregistrări