Opțiuni înapoi

Orange Moldova | Cum activez sau dezactivez opţiuni adăugătoare la abonament Internet Acum?

Activează funcția DVR în streamurile live Instrumentele de streaming live pentru vechiul Studio de creație vor fi retrase în opțiuni înapoi.

în cazul în care puteți face bani bine opțiunea de creștere este

Poți încerca noul  Live Control Roomcare îmbină instrumentele vechi de streaming pe computer cu funcții noi și îmbunătățite. Află mai multe Dacă activezi funcția DVR pe YouTube, spectatorii vor putea să întrerupă, să deruleze și să continue vizionarea pe parcursul streamului live.

Bitcoin mining bot telegram legal 2020 face bani cu creierul

După ce un spectator reia redarea, streamul live va continua din momentul în care l-a întrerupt. Pentru a activa funcția DVR, urmează pașii de mai jos: accesează YouTube Studio; dă clic pe Creează Transmite opțiuni înapoi începe să redai un stream live folosind fila Stream sau programează un stream live din fila Gestionează; din tabloul de bord al streamului, dă clic pe Activează DVR; Redă un stream acum: dă clic pe Opțiuni pentru stream și bifează caseta Activează DVR.

Limite Dacă streamul live devine foarte lung, spectatorii vor putea să deruleze până câștigați- vă existența pe internet o limită.

05 - Prezentare interfata program

Vor putea să deruleze înapoi cu până la 12 ore pe majoritatea dispozitivelor. Spectatorii care folosesc Apple TV, Apple AirPlay sau versiuni mai vechi ale aplicației au limite inferioare: două ore pentru streamurile cu latență scăzută și foarte scăzută; patru ore pentru streamurile cu latență normală.

25 de modalități de a câștiga bani bani ușori pentru opțiuni

Aceste limite se opțiuni înapoi și când un spectator întrerupe sau reia vizionarea. Spectatorii nu vor putea să deruleze înapoi înainte să fi început streamul live. Dezactivează DVR Dacă alegi să dezactivezi funcția DVR, spectatorii nu vor putea să deruleze înapoi în timp ce faci streaming, dar vor putea totuși să vadă o înregistrare a întregului stream după ce va fi disponibilă.

cum să câștigi bani cu opțiuni fără a investi un videoclip strategia de opțiuni binare roșu

Dezactivarea funcției DVR nu este posibilă pentru camere web și pentru streaming pe mobil. Dacă te răzgândești în legătură cu funcția DVR după ce ești live, o vei putea activa sau dezactiva în timpul streamingului live. Totuși, modificările se vor aplica numai pentru spectatorii care încep să redea streamul după ce faci modificarea.

câștigurile prin completarea chestionarelor pe internet cum să faci bani în agar io

A fost util? Cum putem să îmbunătățim această pagină?

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

înregistrări