Opțiuni manager, Conectați conturi la conturile de manager - Google Ads Ajutor

câștigați bani pe internet pe site- urile dvs.

Conectați conturi la conturile de manager Conectați conturi la conturile de manager Pentru a folosi contul de manager, trebuie întâi opțiuni manager îl conectați la alte conturi individuale sau de manager. De asemenea, aveți opțiunea de a crea noi conturi Google Ads din contul de manager. Acestea sunt conectate automat la contul de manager.

dezavantajele roboților de tranzacționare

Înainte de a începe Acest articol prezintă modul în care opțiuni manager alte conturi la contul de manager. Vă recomandăm, pentru început, să citiți Despre conectarea conturilor la conturi de manager.

opiniile de opțiuni binare

Instrucțiuni Din meniul paginii din stânga, dați clic pe Setări, apoi dați clic pe Setările contului secundar în partea de sus a paginii.

Dați clic pe butonul plus.

Management (ID) | Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi (UAIC) | popasrusticdiana.ro

Dați clic pe Conectați contul existent. Utilizatorii cu acces la contul Google Ads la care ați trimis o solicitare de conectare vor primi alerte de cont și e-mailuri prin care sunt invitați să se conecteze la contul dvs.

totul despre opțiunea binară

Utilizatorii cu acces administrativ la contul invitat sau cu acces la un cont de manager conectat care deține proprietatea administrativă a acelui cont pot accepta invitația dvs. Aflați mai multe despre gestionarea invitațiilor.

linie de tendință logaritmică

Când contul invitat acceptă invitația, veți primi o confirmare prin e-mail, iar contul va fi conectat automat la contul dvs.

înregistrări