Opțiunea gp.

Mai puțin Simptom Luați în considerare acest scenariu: Când se generează un raport în de raportare Management utilizarea mart de opțiunea gp cu Microsoft Dynamics GP, echilibru pentru unele conturi lipsesc.

opțiunea cumpărătorului într- un contract de livrare

Acest lucru se întâmplă dacă selectați opțiunea excludeți conturi inactive, pe fila Opțiuni suplimentare de setări de raport. Dacă debifați această opțiune, soldul de cont va afișa în raport. Cauza Când un cont este marcată ca inactivă în Microsoft Dynamics GP, opțiunea gp conturile cu același cont principal numărul vor fi marcate ca inactive în de raportare Management.

De exemplu, în Dynamics GP este un cont cu un număr de cont pe deplin de Acest cont este marcat inactiv. Cont principal segment este Există un alt cont cu un număr de cont pe deplin de Acest cont este considerat activ în Microsoft Dynamics GP.

Dacă caseta de selectare excludeți conturi inactive este selectat când se generează un raport care conține numărul codare opțiune cont principal al în definiția rând, ambele conturi va returna un rezultat zero.

Date de locaţie

Rezolvare Există două opțiunea pentru acest lucru. Opțiunea 1: Lăsați marcaj de conturi inactive Exclude neverificată în opțiuni suplimentare de setări de raport. În report designer, selectați raport de definiții în secțiunea de navigare şi faceţi dublu clic pentru a deschide definiția raport.

Câștigurile pe internet din depozite

În fila setărialte, și apoi faceți clic pe suplimentare de Opțiuni. Debifați caseta de selectare de lângă excludeți conturi inactive.

lista celor mai bune opțiuni binare

Faceți clic pe OK, salvați definiția raport și apoi genera un raport. Opțiunea 2: Lăsați activă în Dynamics GP contul.

În Microsoft Dynamics GP, faceți clic pe plăcilefinanciar și apoi faceți clic pe cont. Căutați numărul de cont și apoi debifați caseta de selectare inactiv.

Opțiunea gp meniului setare Elementul Date de locaţie din meniul setare conţine opţiunile enumerate mai jos. Poziţie: latitudine, longitudine, altitudine și ora universală coordonată UTC curente. Activare Temporizator standby activat. Temporizatorul se opreşte automat dacă nu sunt efectuate operaţii pe perioada de timp specificată în setarea personalizată c2 Temporizator standby, 0 Temporizator standbyreducând consumul acumulatorului. Dacă este conectat un dispozitiv GP-1 sau GP-1A, acesta va rămâne activ pentru o perioadă setată după ce temporizatorul se oprește; pentru a acorda aparatului foto timpul necesar să achiziţioneze date de locaţie, întârzierea este prelungită cu până la un minut după ce exponometrele sunt activate sau aparatul foto este pornit.

Lăsați opțiunea Permite intrare cont debifate. Această opțiune va ajusta contul, astfel încât nu mai este marcat ca inactivă, dar tranzacții nu pot fi publicate în cont în Microsoft Dynamics GP. Mai multe informații Această funcționalitate este proiectat, cu toate acestea, acest lucru ar putea fi schimbat într-o versiune viitoare a de raportare Management.

  1. Date de locaţie

Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Extindeți-vă competențele.

înregistrări