Opțiunea deget

opțiunea deget

funcționează fără atașament internet

Atingerea cu schimb de conturi demo degete este extrem de utilă atunci când ștergi o listă lungă de e-mailuri, mesaje, note sau alte articole. Află cum îți poți îmbunătăți eficiența și productivitatea prin posibilitatea de a selecta rapid mesaje, e-mailuri, fișiere sau note prin atingerea cu două degete. Cum să selectezi mai multe mesaje Gestul de atingere cu două degete funcționează atât în lista principală de mesaje, cât și în discuții.

video despre câștigurile Bitcoin

Din lista principală Messages Iată cum să accesezi rapid interfața de editare din lista principală de mesaje și să economisești timp: Deschide aplicația Messages și accesează lista principală Atinge oricare topic cu doua degete Glisează cu două degete în sus sau în jos pentru a selecta mai multe mesaje Pentru a derula lista de mesaje în modul Edit, pur și simplu glisează în sus sau în jos cu un deget.

Efectuarea unui apăsări cu trei degete este mai rapidă decât atingerea pictogramei cu trei puncte din colțul din dreapta sus și apoi alegerea opțiunii Select Messages din meniul care apare în partea de jos.

care este comisionul bitcoin

Din vizualizarea chatului Și în felul acesta invoci modul Edit atunci când ești în interiorul unei conversații: Deschide aplicația Messages Apasă cu două degete pe mesajul dorit Glisează cu două degete pentru a selecta mai multe mesaje de mutat sau șters Pentru a derula lista de mesaje în modul Edit, pur și simplu glisează în sus sau în jos cu un deget.

Cum să selectezi mai multe e-mailuri Iată cum poți accesa rapid opțiunea Edit din aplicația Apple Mail. Deschide aplicația Mail pe iPhone sau pe iPad Selectează inbox-ul Apasă cu două degete pe un email pentru a intra în modul Edit Glisează cu două degete sus sau jos pentru a selecta email-uri opțiunea deget Pentru a derula lista, glisează pur și simplu în sus sau opțiunea deget jos cu un deget.

Navigarea sistemului; alegeți noua opțiune de navigare. Dacă nu reușiți să găsiți butonul de accesibilitate sau să folosiți navigarea prin gesturi, întrebați producătorul dispozitivului cum să afișați butoanele de navigare.

După ce ai selectat o serie de mesaje de e-mail pe care dorești să le utilizezi, le poți muta pe toate într-un alt folder apăsând Move în partea de jos, le poți șterge alegând opțiunea Trash sau le poți marca flagged, read sau opțiunea deget opțiunea Mark. Acum știi cum să selectezi rapid, să muți și să ștergi mai multe e-mailuri în aplicația Mail printr-o atingere cu două degete pe iPhone și pe iPad.

Cum să selectezi mai multe note Iată cum poți opțiunea deget opțiunea Edi în Notes mai repede decât metoda obișnuită: Deschide aplicația Notes pe iPhone sau pe iPad. Atinge folderul cu note implicite sau unul dintre folderele tale personalizate cu mai multe note Atinge cu două degete o notă pentru a intra în modul Edit Glisează cu două degete în sus sau în jos pentru a selecta mai multe note Pentru a derula lista, glisează pur și simplu în sus sau în jos cu un deget.

Utilizarea rotorului VoiceOver

După ce ai selectat o serie de note, le poți muta într-un folder diferit sau poți efectua o operațiune de ștergere apăsând butonele: Move All sau Delete All. Acum știi cum să selectezi rapid, să muți și să ștergi mai multe note din aplicația Notes printr-o atingere cu două degete pe iPhone și pe iPad.

Cum să selectezi mai multe fișiere Gestul de atingere cu două degete este disponibil și în aplicația Files.

Telefonul nu răspunde la operațiile cu trei degete sau nu poate fi realizată o Captură de ecran cu trei degete în timpul jocului sau al redării unui videoclip Dacă telefonul nu răspunde la operațiile cu trei degete sau nu poate fi realizată o Captură de ecran cu trei degete când funcția a fost activată în timpul jocului sau al redării video, efectuați următoarele acțiuni pentru a depana: Deschideți Setări, căutați și accesați Captură de ecran cu trei degete, apoi verificați dacă funcția Captură de ecran cu trei degete a fost activată. Dacă nu găsiți funcția Captură de ecran cu trei degete, înseamnă că telefonul nu acceptă această funcție. Dacă telefonul nu răspunde la operațiile cu trei degete în timpul jocului opțiunea deget al redării unui videoclip Prin design, telefonul dvs. Prin urmare, puteți întâmpina următoarele probleme: Telefonul dvs.

Deschide aplicația Files pe iPhone sau pe iPad Atinge o sursă din lista Locations Atinge cu două degete un fișier pentru a intra în modul Edit Glisează cu două degete în sus sau în jos pentru a selecta mai multe articole simultan. Aceasta este comanda rapidă pentru a efectua selecții cu mai multe articole în aplicația Files iOS Recent news.

Apăsați sau atingeți jumătatea din partea de jos a touchpadului. Dați clic dreapta Apasă sau atinge touchpadul cu două degete. În plus, poți să apeși tasta Alt, apoi să dai clic cu un singur deget.

înregistrări