Opțiunea curcubeu, Basket option

Întrebări frecvente şi depanare

Account Options

Citește acest ghid pentru componente creative inspirat din ideile celor de la Creative Shop Facebook și descoperă noi modalități de a-ți prezenta afacerea lumii întregi.

De la text în culorile curcubeului până la o radieră multifuncțională minunată, există zeci de trucuri în materie de componente creative care așteaptă să fie descoperite și folosite de compania ta.

opțiunea curcubeu

Nu trebuie decât să le cauți. Scoate-ți telefonul și hai să explorăm câteva dintre trucurile secrete și unele dintre funcțiile publice ale produselor cu care afacerea ta poate experimenta pe Instagram.

Potrivirea perfectă A sosit momentul să renunți la setul de culori prestabilite și să găsești nuanța exactă pentru povestea ta.

Și cum putem face un curcubeu acasă, cu un glob de Crăciun?

Atinge pipeta pentru a potrivi culoarea fontului cu o culoare din fotografia sau clipul tău video. Sfat: instrumentul Pipetă este foarte util atunci când ai folosit mult text.

Curcubeul place tuturor Nu, asta nu înseamnă că trebuie să schimbi minuțios culoarea fiecărei litere în parte. Există un truc special pentru acest lucru!

  • Câștigă bani VK mari
  • Video real satoshi nakamoto
  • Lucrați pe internet cu o mulțime de venituri
  • Strategie pentru opțiuni rapide

Pentru a-ți impresiona clienții cu text în degrade curcubeu, trebuie mai opțiunea curcubeu să selectezi tot textul și să ai două degete pregătite. Cu unul dintre degete: atinge și ține apăsată o culoare.

opțiunea curcubeu

Cu celălalt deget: atinge și ține apăsată linia albastră de selectare a textului. Acum trage ambele opțiunea curcubeu aceeași viteză și Vechiul text este acum în toate nuanțele curcubeului. Umplerea ecranului Dacă vrei să folosești o culoare de fond, dar nu vrei s-o aplici cu instrumentul Pensulă, nu-ți fă griji, pentru că ai altă metodă la dispoziție.

opțiunea curcubeu

Accesează un efect de culoare pe tot ecranul ținând degetul apăsat câteva secunde și întregul ecran va avea o singură culoare. Sfat: pensula Marker va produce o culoare opacă, iar vârful de daltă este ideal pentru a produce un efect semitransparent.

Folosește acest truc pentru a realiza o postare care conține numai text.

REZERVAREA "Opțiunea Rainbow"

Poți folosi acest truc în combinație cu instrumentul Gumă de șters pentru a dezvălui un anumit element din text sau din clipul video pe parcursul unei secvențe de cadre.

Sfat bonus: salvează, salvează, salvează.

Povestea peștișorului curcubeu - Poveste terapeutica pentru copii - Povestirile Paulei 🌺

Creează-ți capodopera bucată cu bucată, salvând fiecare pas în galeria foto, după care încarcă întreaga colecție. Mutarea fotografiilor și a altor elemente Știai că poți transforma Fotografiile în direct în imagini cu efect Boomerang printr-o simplă atingere a ecranului? Pentru a da viață fotografiilor tale, mai întâi pornește camera foto și activează modul Live, apoi fă o fotografie cu un obiect în mișcare oarecare.

Apoi, încarcă fotografia în povestea ta. După este posibil să câștigi niște bani, ține fotografia apăsată cu un deget pentru a declanșa convertirea fotografiei în imagine cu efect Boomerang.

opțiunea curcubeu

Sfat: lasă modul Live activat pentru a avea întotdeauna acces mai facil la efectele Boomerang. Pentru a-l deschide trebuie să folosești un gest special de atingere cu patru degete, dar după ce l-ai deschis vei avea acces la funcții suplimentare care-ți vor face buclele infinite să arate și mai frumos.

opțiunea curcubeu

Pentru a ajunge în meniul secret, deschide aplicația Boomerang și atinge de patru ori cu patru degete. Opțiunea curcubeu, vei putea să obții în povești un efect de mișcare de mai lungă durată de cât cel oferit de experiența Boomerang nativă.

  • Metoda vsa în opțiuni binare
  • Strategii cu rsi pentru opțiuni binare
  • Randament pe opțiuni cu o singură atingere
  • Cele mai noi strategii în opțiuni binare

Dă frâu liber creativității Fiind concepută pentru a îmbunătăți experiența vizuală a spunerii poveștilor, poziționarea Instagram Stories schimbă modul în care creatorii, mărcile și oamenii se conectează cu lumea pe Instagram. Extinzând repertoriul de componente creative al comunității noastre prin folosirea unor instrumente precum stickere, emoji, sondaje interactive și multe altele, continuăm să îmbunătățim și să dezvoltăm procesul de creație pentru dispozitive mobile.

Ce mai aștepți? Încearcă acum Instagram Stories și afacerea ta va putea explora infinitele posibilități în materie de componente creative.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Bule și curcubeu este o distracție, de jocuri gratuite viu cu efecte generate în Open GL.

înregistrări