Opțiune rapidă

Reîncărcare cartelă

opțiune rapidă

Navigarea sistemului; alegeți noua opțiune de navigare. Dacă nu reușiți să găsiți butonul de accesibilitate sau să folosiți navigarea prin gesturi, întrebați producătorul dispozitivului cum să afișați butoanele de navigare.

opțiune rapidă

Pasul 2: folosiți comenzile rapide de accesibilitate După ce activați comenzile rapide opțiune rapidă accesibilitate, le puteți folosi pentru a porni aplicațiile de accesibilitate sau pentru a comuta între acestea. Citiți sfaturile de mai jos pentru fiecare comandă rapidă. Atingeți butonul de accesibilitate Porniți o aplicație: atingeți butonul de accesibilitate din bara de navigare.

Comutați între aplicații: dacă ați atribuit mai multe aplicații care să folosească butonul de accesibilitate, atingeți lung opțiune rapidă buton.

opțiune rapidă

În meniu, selectați noua aplicație. Glisați cu 2 degete în sus din partea de jos cu 3 degete cu funcția TalkBack activată Porniți o aplicație: din partea de jos a ecranului, glisați în sus cu 2 degete cu 3 degete cu opțiunea TalkBack activată.

Se amestecă smântână, apă, sare, zahăr și ierburi italiene. Se încălzește într-un cuptor cu microunde sau în tigaie până la cald; Pasul 2. Se toarnă fulgi de orez cu amestecul pregătit și se lasă 10 minute; Pasul 3. Se macină puiul în bucăți mici sau printr-o mașină de tocat carne.

Comutați între aplicații: dacă ați atribuit mai multe aplicații care să folosească butonul de accesibilitate, glisați cu 2 degete în sus și țineți apăsat glisați cu 3 degete cu opțiunea TalkBack activatăapoi ridicați degetele.

Comandă rapidă pentru butoanele de volum Porniți o aplicație: apăsați lung ambele butoane de volum; Comutați între aplicații: apăsați lung ambele butoane de volum.

opțiune rapidă

Când se deschide meniul de comenzi rapide, selectați aplicația pe care doriți să o folosiți. Alegeți aplicațiile care pornesc cu comanda rapidă pentru butonul de volum: apăsați lung ambele butoane de volum.

opțiune rapidă

Când se deschide meniul de comenzi rapide, selectați Editați comenzile rapide. Alegeți funcțiile pe care să le folosiți cu această comandă rapidă, apoi atingeți Terminat.

Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire. Pentru acces 4G trebuie să dispui de opțiune, echipament și SIM 4G compatibile și să te afli în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.

Folosiți comanda rapidă pentru butonul de volum de pe ecranul de blocare Puteți seta comanda rapidă pentru butonul de volum pentru a activa o funcție de accesibilitate din ecranul de blocare. Puteți permite comenzii rapide pentru butonul de volum să funcționeze din ecranul de blocare. Deschideți aplicația Setări a dispozitivului.

În secțiunea Experimentală, activați Comandă rapidă din ecranul de blocare. Dezvoltatori: adăugați butonul de accesibilitate Aflați cum să folosiți butonul de accesibilitate din serviciul de accesibilitate.

Clătiți caviarul, separați-l de filme și amestecați ușor cu o furculiță. Combinați cu ouă bătută, piper, sare și suc de lămâie proaspăt stors.

înregistrări