Opțiune minut. Optiuni Roaming | Roaming | Orange

opțiune minut

Cu cartelei Digi beneficiezi de numeroase servicii opționale.

Opţiuni adiţionale Cartelă

Vezi mai jos detaliile de care ai nevoie, inclusiv instrucțiuni pentru utilizarea sau activarea serviciilor opționale. Vei putea afla valoarea estimată, fără TVA, a convorbirilor efectuate de pe numărul tău de telefon.

cum să găsești sau să faci bani rapid

Poți accesa internetul mobil pe cartela Digi doar după ce ai activă o extraoptiune din grilă comercială. Verifică hartă de acoperire a rețelei Digi Mobil GG Pentru conectarea la serviciul de internet mobil activează APN-ul «prepaid» din setările telefonului tău.

După consumarea traficului de date mobile, accesul la internet se restricționează. Serviciul poate fi utilizat din nou prin activarea unei noi opțiuni sau la reactivarea ultimei opțiuni alese. SMS Cartela Digi îți oferă posibilitatea opțiuni binare elena a transmite mesaje scrise SMS-uriiar tarifarea se face pentru fiecare segment de de caractere.

Opțiuni cartelă

Pe parcursul perioadei active, poți efectua convorbiri naționale și internaționale în limită creditului existent. Când reîncarci, perioada de valabilitate existentă a creditului nu se cumulează cu nouă perioadă activă oferită la noua reîncărcare.

Perioada de grație a creditului: Perioadă de grație a creditului inițial este în conformitate cu oferta în vigoare.

ce platformă este mai bună pentru a tranzacționa opțiuni

Pe parcursul perioadei de grație poți fi apelat și poți apela doar numere gratuite. Creditul neconsumat în perioada activă se păstrează în perioadă de grație.

Dinerovich

Pentru a putea folosi creditul rămas, trebuie să reîncarci. Beneficiile se consumă în ordinea cronologică a acestora. Valabilitatea opțiunilor este de o lună sau 3 luni tranzacționarea de opțiuni binare pentru roboți de la data activării.

În cazul în care opțiune minut efectuat anterior încărcări de credit fără activări de extraoopțiuni, perioada de valabilitate a extraopțiunii activate nu depășește data la care expiră perioada de valabilitate rămasă pentru creditul încărcat.

Taxarea apelurilor se face la 60 secunde. Poți activa simultan cel mult 2 extraopțiuni, în orice combinație.

cum să faci bani pe site- ul tău pentru un începător

Valabilitatea unei extraopțiuni este de o luna calendaristică. Aceasta expiră la ora 24 a ultimei zile din luna calendaristică. Ultima extraopțiune aleasă se reactivează automat la expirare, dacă există credit opțiune minut.

opțiunea de pensie

Modificarea se realizează prin dezactivarea vechii opțiuni și alegerea unei noi extraopțiuni. Beneficiile obținute anterior la cumpărarea extraopțiunii vechi se păstrează și se pot consuma în termenul de valabilitate al acestora.

Prin dezactivare se anulează comanda pentru reactivare din alocatorul de opțiuni.

Publicat pe 19 iulie de catalingradinariu Cu atat de multe optiuni si oferte, fiecare dintre ele cu conditii specifice scrise marunt in josul paginii, e destul de greu sa nu cazi opțiune minut capcana si sa ramai fara bani pe cartela. Mai multi utilizatori de prepay s-au trezit cu contul prepay gol, desi aveau activata o optiune cu minute inculse, minute pe care oricum nu le consumau integral de la o luna la alta. Initial s-a vorbit despre o modificare facuta de Orange prin care nu se mai activeaza automat optiunile atunci cand expira si utilizatorul se trezeste ca vorbeste platind cu banii din cont.

Beneficiile obținute anterior la cumpărarea opțiunii se păstrează și se pot consumă în termenul de valabilitate al acestora. Efectuarea primului apel se poate face în momentul în care pe ecranul telefonului a apărut codul rețelei Digi Mobil.

  • Pe lângă numeroasele abonamente la prețuri mici, operatorul pune la dispoziția clienților și o serie de opținui pentru cei care preferă cartela reîncărcabilă.
  • Ortel Mobile - Opțiuni suplimentare
  • Opțiune binară fnance pro
  • Centrele de tranzacționare cont cent
  • Apeluri de pe telefonul mobil la prețuri convenabile în interiorul Germaniei și în străinătate: Cu cartela SIM Prepaid și cu tarifele pentru telefonie mobilă de la ortelmobile.
  • Naționale, Internaționale & Pachete Internet - Lycamobile Romania
  • Recenzii despre tranzacționarea pe un binar

Din acest moment, poți forma numărul de telefon pe care dorești să-l apelezi. Servicii disponibile pentru Cartela Digi: apeluri naționale și internaționale transmiterea și primirea de SMS-uri serviciul de internet mobil. Serviciil indisponibile pentru Cartela Digi: apel video roaming international acces in reteaua 4G Digi Mobil.

Apelurile către alte destinaţii vor fi taxate la tarifele standard. Apelurile către numere scurte și servicii premium nu sunt incluse în pachet. Verificați tarifele pentru apelurile către aceste numere pe www.

Serviciul de telefonie mobilă permite afișarea automată a identității liniei apelate și care apelează. Pentru a iniția și primi apeluri, telefonul tău mobil trebuie să fie deschis și conectat la rețeaua Digi Mobil. Pe teritoriul României poți efectuă apeluri naționale și internaționale în limită creditului disponibil și poți fi apelat la numărul tău de telefon Digi Mobil. Opțiune minut poate fi folosit în acoperirea rețelei Digi Mobil.

secretul tranzacționării opțiunilor turbo

Pentru informații detaliate despre aria de acoperire vezi acoperirea. Prima înlocuire a cartelei este gratuită.

Vezi aici acoperirea la nivel național a rețelei 4G Digi Mobil. Poți verifica aici tarifele pentru apeluri internaționale.

Activare extraoptiune 3 euro Telekom - Blog Media Max

Verifică aici prefixele pentru destinații internaționale și pentru destinațiile naționale fixe. Orice utilizator de telefonie mobilă poate beneficia, la cerere de portarea numărului într-o altă rețea. Vezi aici toate detaliile despre portabilitate.

Plata de abonament pentru utilizarea acestei opţiuni este de 30 lei lunar. Activarea şi dezactivarea opţiunii se efectuează gratuit, începând cu data de 1 a fiecărei luni. Detalii Tarifele includ toate taxele, inclusiv TVA. Toate cererile depuse după data de 25 vor fi activate peste o lună.

Abonează-te la newsletterul nostru.

înregistrări