Opțiune imbricată

opțiune imbricată

Crearea, ștergerea și utilizarea listelor de redare inteligente în iTunes pe PC Puteți crea o listă de redare inteligentă care să organizeze automat melodii și alte conținuturi multimedia în liste de redare pe baza criteriilor specificate de dvs.

Utilizarea unui cititor de ecran pentru a crea liste cu marcatori sau numerotate cu Word

Ori de câte ori adăugați sau eliminați articole din biblioteca dvs. De exemplu, ați putea crea o opțiune imbricată inteligentă care să includă melodiile rock cu cele mai bune evaluări și care au fost lansate înainte de sau după Când importați melodii de pe un CD, acestea sunt adăugate automat în lista de redare inteligentă dacă îndeplinesc criteriile.

Listele de redare inteligente pe care le creați au în dreptul lor această pictogramă.

Creare curs platforma Moodle

Specificați criteriile. Orice melodie rock este inclusă automat.

Crearea, ștergerea și utilizarea listelor de redare inteligente în iTunes pe PC

Adăugarea sau eliminarea regulilor: Pentru a configura reguli suplimentare, faceți clic pe butonul Adaugă. Pentru a elimina o regulă, faceți clic pe butonul Elimină.

opțiune imbricată

Imbricarea regulilor: Pentru a configura un alt set de criterii în cadrul unei reguli, faceți clic pe butonul de imbricare.

De exemplu, pentru a include melodiile rock pe care le apreciați și care au fost lansate înainte de sau dupăputeți adăuga două reguli imbricate. De exemplu, limitați lista de redare inteligentă la două ore, cu melodiile care au fost adăugate cel mai recent. Consultați Împiedicarea redării unei melodii. Faceți clic pe OK.

Noua dvs.

opțiune imbricată

Ori de câte ori selectați lista inteligentă în bara laterală, articolele care corespund criteriilor acestora sunt listate. În partea de sus a ferestrei principale, introduceți un nume pentru lista inteligentă.

 • Faceți clic pe celula în care doriți să introduceți formula.
 • Ce este opțiunea binară
 • Opțiune fără risc
 • În documente de aranjare în paginăobiectele pe care le adăugați la o pagină sunt întotdeauna ancorate într-un anumit loc oriunde le poziționați pe pagină.
 • Office Insiders
 • Modificarea alinierii unei liste Tastarea unei liste numerotate sau cu marcatori Există mai multe opțiuni pentru adăugarea unei liste numerotate sau a unei liste sau cu marcatori într-un document.
 • Tutorial HTML - Liste

Editarea listelor de redare inteligente Nu puteți opțiune imbricată sau elimina articole direct dintr-o listă inteligentă.

Pentru a schimba articolele care sunt incluse în lista de redare, trebuie să schimbați criteriile acesteia.

opțiune imbricată

În aplicația iTunes de pe PC, selectați o listă de redare inteligentă în bara laterală din stânga. Faceți clic pe Editează regulile, apoi schimbați, adăugați sau eliminați reguli sau comenzi.

 • Поистине далеко ушел мир с тех времен, когда час за часом пещерные люди терпеливо вытесывали ножи и наконечники для стрел из неподатливого камня.
 • Recenzii ale câștigurilor pe Internet smart cas
 • Ajuta să câștigi mulți bani
 • На нем было краткое, но успокаивающее Пока он смотрел, "35" сменилось на "34".
 • Utilizarea funcțiilor imbricate într-o formulă - Excel
 • Ей и прежде приходилось бессчетное число раз видеть свой город с почти столь же высоких точек, разве,что только в обстановке куда --более комфортабельной.
 • imbricata - definiție și paradigmă | dexonline

Redenumirea listelor de redare inteligente În aplicația iTunes de pe PC, selectați o listă de redare inteligentă în bara laterală din stânga.

Selectați numele listei de redare inteligente în partea de sus a ferestrei, apoi introduceți noul nume.

Pages pentru Mac: Poziționarea obiectelor cu text într-un document Pages

Ștergerea listelor de redare inteligente În aplicația iTunes de pe PC, selectați o listă de redare inteligentă în bara laterală din stânga. Apăsați tasta Ștergere.

opțiune imbricată

Doar lista inteligentă este ștearsă; articolele care au fost incluse în lista inteligentă rămân în biblioteca dvs.

înregistrări