Opțiune cabinet

Cabinet stomatologic Ploiesti HappyDental – Dentist Ploiesti – Stomatologie

Sunați la într-o situație care pune viața în pericol!!

În cazul altor leziuni sau afecțiuni medicale de urgență, veniți imediat la cabinet. Dacă sunați pentru a ne informa că veniți, vom lua în calcul sosirea dvs.

opțiune cabinet

Nu puteti veni? Sunați la numărul de urgență în timpul zileiopțiunea 1, după-amiaza  sau în afara programului de lucru  sunati postul de lucru al medicilor de familie Weert la nr.

opțiune cabinet

Clinica de Peel are program de consultatii in fiecare zi lucrătoare. Puteți face o programare pentru acest lucru prin telefon cu asistenta de luni până vineri între orele și și luni, marți și vineri între orele și sau prin intermediul site-ului web.

Consiliere psihologica Consiliere psihologica “Cel mai măreț lucru în lumea asta nu este atât de mult unde opțiune cabinet aflăm, ci în ce direcție ne îndreptăm. Ne putem confrunta cu evenimente externe precum o pierdere, un mediu stresant la locul de muncă sau o situație nouă la care pur și simplu nu știm cum să răspundem. Poate realizăm că modalitatea în care ne gestionăm emoțiile, ne raportăm la ceilalți sau în care facem față situațiilor, sunt toxice pentru starea noastră de bine. Poate dacă ne-am gestiona timpul mai bine sau dacă ne-am putea ajusta reacțiile emoționale ca să lucreze în favoarea noastră, traseul ar fi mai lin. Consilierea psihologică adresează preocupările emoționale, sociale, legate de lucru, școală și de sănătatea fizică.

Acest lucru se aplică, de exemplu, antibioticelor sau medicamentelor care nu au fost utilizate de mai mult de 1 an. Vă rugăm să contactați asistentul pentru aceasta.

opțiune cabinet

Înregistrare pacienți noi Faceți clic aici pentru a vă înregistra în cabinetul nostru. Pentru situații de urgență, trebuie opțiune cabinet ajungeti la noi in maximum 15 minute. Dacă locuiți mai departe, nu putem garanta îngrijirea de urgență. Centrum de Peel.

opțiune cabinet

înregistrări