Limita opțiune

limita opțiune
  • Ajustarea setărilor formularului sau testului în Microsoft Forms Ajustarea setărilor formularului sau testului în Microsoft Forms Microsoft Forms Mai multe
  • Opțiuni PrePay | Orange
  • Cum activezi Bonusul Net Nelimitat?
  • Вот место, куда следует придти, если ты желаешь узнать, на что похож Диаспар.
  • Природе никогда бы не сотворить такое вот совершенное кольцо из звезд равной яркости.
  • Notificări trafic date în roaming | Internet Vodafone

Tarife Ții sub control traficul de date în străinătate cu notificările de date în roaming. Atunci când treci pragurile valorice prestabilite, ești notificat prin SMS, astfel încât să poți controla costurile pentru serviciile de date în roaming.

cum să faci bani rapid la 18 ani

Atât activarea, cât și modicările opțiunilor de limita opțiune sunt gratuite. Bine de știut Începând de la 1 Martieconform reglementărilor UE, îţi punem la dispoziţie opţiuni prin care poţi ajutor pentru a face bani notificat la atingerea unor praguri valorice pentru traficul de date în roaming. Daca nu alegi niciuna dintre opțiunile disponibile, la 1 iulie îți vom activa opțiunea Roaming Date Limită Standard, conform cerințelor UE.

Dacă nu doreşti extinderea sesiunii, serviciul de date roaming se întrerupe la atingerea valorii de 50 EUR. Daca doreşti extinderea sesiunii de date, trimite un SMS la numărul şi poţi folosi serviciul de date în continuare.

Roaming Date Notificări: Primeşti notificări prin SMS de la numărul de fiecare dată când atingi unul dintre pragurile de notificare prestabilite, dar serviciul de date roaming nu va fi întrerupt.

Cum poți utiliza resursele naționale din ofertele prepaid cu acces la roaming în Roaming Grupa 0 SEE?

Detalii utilizare: Reguli de acumulare trafic Acumularea valorii taxate a traficului de roaming de date începe de la data activării opţiunii de notificare. Dacă se înlocuieşte oferta de notificare cu o alta, contorii de acumulare se resetează.

indicatori pentru opțiuni binare cum se utilizează

În acumulare intră atât traficul înregistrat în ţările UE, cât şi cel înregistrat în alte tari. În acumulare nu se adună valoarea abonamentelor lunare pentru ofertele VMC Roamingde exempluci doar valoarea traficului suplimentar, neinclus în abonament. Valorile afişate în notificări nu conţin TVA. Reguli de notificare pentru ofertele Vodafone Mobile Connect În prima lună de activare, în cazul ofertelor VMC Roaming lunare, limita opțiune nu ţin cont de pro-ratare şi astfel este posibil să apară discrepanţe între notificări şi facturi.

este posibil să câștigi bani normali pe internet

limita opțiune De aceea, îţi recomandăm să activezi opţiunea de notificare dorită cu o zi înainte de data de facturare. Dacă folosești o versiune mai veche a aplicației VMC, îți recomandăm să îți limita opțiune ultima versiune disponibilă pe site-ul nostru, pentru a limita opțiune sigur că vizualizezi în timp util notificările primite pe SMS.

Informaţii Utile În cazul în care descarci fişiere de dimensiuni mari, îti recomandăm să foloseşti o aplicaţie de suport pentru download sau să îti activezi notificări fără întrerupere de trafic, în aşa fel încât să nu pierzi datele descărcate prin întreruperea accesului la serviciul de date în roaming.

Vodafone nu este responsabilă pentru niciun fel de pierderi la întreruperea serviciilor de date în roaming.

înregistrări