GUP opțiune, UberSTAR—o opțiune specială pentru cei mai activi utilizatori Uber

UberSTAR—o opțiune specială pentru cei mai activi utilizatori Uber – Uber Blog

Mai puțin Rămâneți conectat și în grafic Puteți fi organizat, punctual și pregătit cu Outlook, organizatorul vieții dvs.

Procesul de livrare

Un grup de persoane de contact este un set de adrese de e-mail pe care îl puteți utiliza pentru a trimite un mesaj de e-mail sau câștigul de gestionare a timpului de tranzacționare pe zi invitație la întâlnire către toți odată.

Pentru a crea un grup de persoane de contact, consultați Crearea unui grup de persoane de contact. Urmăriți un scurt videoclip despre crearea unui grup care să fie utilizat ca adresă de e-mail a firmei. Deschideți Outlook pentru Windows.

UberSTAR—o opțiune specială pentru cei mai activi utilizatori Uber

Este posibil ca departamentul IT să nu fi activat grupurile pentru organizația dvs. Contactați-i pentru asistență.

Completați informațiile despre grup. Nume grup: creați un nume care să ilustreze spiritul grupului.

opțiuni binare strategii simple, dar profitabile

După ce introduceți un nume, vi se sugerează o adresă de e-mail. Rețineți că, după ce alegeți un nume de grup, acesta nu poate fi modificat.

să creeze un grup.

Descriere: opțional, introduceți o descriere care să îi ajute pe ceilalți să înțeleagă scopul grupului. Această descriere va fi inclusă în e-mailul de bun venit atunci când alte persoane se alătură grupului.

Clasificare: Alegeți o clasificare. Opțiunile disponibile depind de ceea ce a configurat organizația dvs. Confidențialitate: în mod implicit, grupurile sunt create ca private. Acest lucru înseamnă că doar membri aprobați din organizație poate vedea ce este în grup.

Transformați grupul într-o secțiune de mesaje primite cu acces comun

Oricine altcineva din organizația dvs. Selectați Public pentru a GUP opțiune un grup al cărui conținut poate fi văzut de orice membru al organizației dvs. Selectați Privat pentru a crea un grup pentru care apartenența să necesite aprobare și al cărui conținut poate fi vizualizat doar de membri.

Trimiteți în GUP opțiune membrilor toate conversațiile și evenimentele de grup Opțional, bifați această casetă pentru a le GUP opțiune membrilor să vadă toate conversațiile și evenimentele grupului în inboxul lor fără a fi necesar să viziteze spații de lucru separate ale grupului. Membrii pot modifica această setare pentru cutiile poștale proprii.

Cum să părăsești un mesaj de grup

Selectați Creare. Notă: Această caracteristică este disponibilă pentru participanții Office Insider cu abonament Microsoft Dacă sunteți abonatMicrosoftasigurați- vă că aveți cea mai recentă versiune de Office. Deschideți Outlook pentru Mac. Completați informațiile despre grup: Nume grup: creați un nume care să ilustreze spiritul grupului. Faceți clic pe Următorul. Tastați adresele de e-mail ale membrilor sau selectați membri din lista de persoane de contact de adăugat la grup.

Puteți să adăugați la grup invitați care sunt din afara școlii sau organizației dvs.

câștigurile pe bursa de internet

Faceți clic pe Creare. Veți vedea un mesaj de e-mail de bun venit în inboxul grupului nou creat.

Instrucțiuni pentru versiunea clasică Outlook pe web

Notă: Dacă instrucțiunile nu se potrivește cu ceea ce vedeți, este posibil să utilizați o versiune mai veche de Outlook pe web. Încercați instrucțiunile pentru versiunea clasică Outlook pe web.

Cum vă putem fi de ajutor?

Deschideți Outlook pe web. În panoul din stânga, sub grupuri, selectați grup nou sau faceți clic dreapta pe grupuri și selectați grup nou. Notă: Dacă nu vedeți grupuri în panoul din stânga, este posibil ca organizația să nu fi activat grupurile. Selectați Creați. Instrucțiuni pentru versiunea clasică Outlook pe web Deschideți Outlook pe web. Deschideți aplicația Outlook Mobile.

strategie profitabilă pentru opțiuni binare 1 minut

Selectați Grupuri în panoul de foldere. Pe pagina Setări, introduceți informațiile necesare, inclusiv nivelul de confidențialitate, Public sau Privatclasificarea și dacă membrii grupului ar trebui să urmărească conversațiile de grup și evenimentele în inboxurile lor personale.

Atingeți Creare. Puteți să adăugați invitați la grup. Atingeți Adăugare. Veți vedea un mesaj de e-mail de bun venit în inboxul de grup nou creat. Crearea unui grup PLC în Outlook Office Education Un grup de învățare profesională PLC este un tip de grup Microsoft care oferă un spațiu partajat pentru profesori de utilizat pentru colaborare.

cum să faci bani să investească

PLC sunt disponibile în planurile Microsoft Education. Un PLC este foarte asemănător cu alte grupuri de Microsoft Acesta include o cutie poștală și un calendar partajate, o bibliotecă de documente partajate și un blocnotes OneNote.

Opțiuni de livrare

Blocnotesul este proiectat pentru cadrele didactice și include GUP opțiune și o mulțime de resurse ce oferă idei și asistență. Crearea grupurilor PLC este acum disponibilă doar în teams Dacă doriți să creați un grup PLC, puteți în continuare să o faceți în teams sau comutând la versiunea clasică de Outlook pe web în timp ce este disponibilă.

Grupurile PLC existente nu sunt afectate, pot fi accesate din Outlook pe web, ca de obicei, și utilizate așa cum ați făcut GUP opțiune.

câștigurile pe depozite pe internet de la 1

Această modificare afectează doar grupurile PLC noi.

înregistrări