Exercitați opțiunea

Termeni si Conditii
Prelucrarea datelor cu caracter personal I. Informații generale Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Directia de Administrare a fondului Locativ Sector 6, cu sediul în Str. Valea Oltului nr.

Produse Politica de confidentialitate SC Paint Experts SRL respecta caracterul privat și confidential al informațiilor și nu va furniza nici o informație la terțe parți cu excepția curierului sau postei. Iar in acest caz vor fi furnizate strict informațiile necesare livrării produselor către Dvs Conform cerințelor Legii nr.

exercitați opțiunea opțiuni de cupru

Vom utiliza datele dvs. Acest scop general poate include, după caz, următoarele: a Crearea și administrarea contului în cadrul platformei noastre online; b Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora; exercitați exercitați opțiunea Soluționarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda; d Returnarea produselor conform prevederilor legale; e Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale; h Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile comercializate prin www.

De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabila, inclusiv legislația fiscala și contabila.

exercitați opțiunea strategii pentru opțiuni binare pentru iqoption

In cazul in care nu sunteți de acord cu colectarea datelor Dvs pe site, in scopul menționat mai sus nu veți putea efectua o comanda on-line. Conform Legii nr. Totodata, aveți dreptul sa va opuneți prelucrării datelor personale care va privesc și sa solicitați ștergerea datelor.

exercitați opțiunea pe opțiunile de știri

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o cerere scrisa, datata și semnata la adresa de email office paintexperts. In cazul in care sunteti client, exercitați opțiunea prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Paint Experts de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite.

In situatia in care sunteti paritate opțiuni si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, Paint Experts va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

exercitați opțiunea recenzii pentru bani de câștigat

Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu exercitați opțiunea avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate mai jos. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

exercitați opțiunea documentar opțiune emitent

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Paint Experts va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Paint Experts pe baza exercitați opțiunea exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Creerea unui cont pe www. Utilizatorul are acces strict la datele lui personale.

exercitați opțiunea opțiunile binare în afara intervalului

Serverele și terminalele de acces ale SC Paint Experts SRL se afla in incinte securizate, la ele având acces doar persoane autorizate prin user și parola. In cazul unui mandat judecătoresc SC Paint Experts SRL poate pune la dispoziția autorităților date cu caracter personal, numai in scopul precizat.

Imprimarea datelor Dvs pe suport de hârtie, se face doar pentru facturare și etichetarea coletelor.

Curierul precum și Posta Romana fiind operatori înregistrați pentru colectarea datelor cu caracter personal. Imprimarea datelor se face doar de către persoane autorizate din cadrul firmei noastre.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, I.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office paintexperts.

înregistrări