Comercializarea cerealelor

comercializarea cerealelor

castiguri de la zero bitcoin

Comercializarea cerealelor 10 noiembrie Guvernul a aprobat noi reguli pentru vânzarea cerealelor de către producătorii agricoli, pe piaţa internă sau la export. Măsura principală vizează introducerea unui contract-cadru pentru vânzarea cerealelor stabilit în mod unitar din punctul de vedere al clauzelor și condițiilor pentru toți producătorii agricoli. Mai mulți fermieri ne-au trimis la redacția Agrointeligența-www.

cum să faci bani cu roboții

Așa arată prima foiae din contractul cadru pe care fermierii trebuie să îl încheie la comercializarea cerealelor. Click pe facsimil pentru a vedea documentul integral Agrointeligența-www.

Prevederile menționate nu aduc atingere drepturilor producătorilor de a refuza durata minimă de 6 luni, cu condiția ca refuzul să fie exprimat în scris, în termen de 15 zile de la primirea ofertei.

portiță a opțiunilor binare

În acest caz, părțile sunt libere să negocieze, în condițiile legii, toate elementele contractului. Potrivit informațiilor obținute de la Ministerul Agriculturii, contractul este în vigoare și deci obligatoriu pentru fermierii care vând cereale. De precizat că deși măsura nu a fost popularizată încă în rândul fermierilor  sunt și producători agricoli care deja îl folosesc.

Pe  Instagram-ul Agrointeligența  găsiți imaginile momentului din agricultură!

opțiuni binare embra

înregistrări