Android Powermock, VOUS ÊTES CONSULTANT INFOBLOX, TROUVEZ DES MISSIONS en Algérie

Android Powermock

Noi Răspundem La Toate Întrebările Evaluare: A Lua Legatura Am căutat pe Google această eroare și majoritatea răspunsurilor pe care le-am găsit sunt de a muta dependența junit, la vârf.

Android Powermock sunt solicitați comercianții cu opțiuni binare

Sau utilizați un alt cadru de batjocură. Am mutat deja dependența și încă nu reușesc, iar întregul proiect folosește mockito și powermock.

Android Powermock care robot de tranzacționare este cel mai bun

Acesta este în CV, codul. Implementare Eșuează pe o linie de jurnal Și am primit asta Liniile de jurnal, nu provoacă niciodată erori la testul meu, nu știu ce se întâmplă în acest caz.

Încercați să adăugați robolectric în cazul dvs.

Dar, doresc să elimin robolectricul din proiect, știți un alt mod de a-l face să funcționeze? Puteți înfășura clasa într-o Android Powermock clasă Logger, de exemplu.

Destul de ușor de înțeles, dar reluarea pas a fost cam enervant.

Apoi, în clasa dvs. Acest lucru ar trebui să vă împiedice să obțineți această RuntimeException, deoarece, în acest caz, metodele Android vor returna valorile implicite. Rețineți că acest lucru ar putea ridica alte probleme, de ex.

Android Powermock cât câștigă un director de gene al unei rețele de clinici

Practic sunt de acord cu strategia de a batjocori fiecare dependență a unității dvs. Dar este un proiect vechi cu o versiune veche gradle 1.

Android Powermock opțiuni binare cu indicator rsi

Și nu l-am actualizat prea mult timp, iar acum este complicat să îl actualizăm. Problema este că apelați o metodă direct pe un simulator.

De obicei nu faci asta.

Android Powermock câștigurile bitcoin pe pilot automat

De Android Powermock, creați o instanță normală a clasei dvs. Adică: există zero motive întemeiate pentru o metodă de testare pentru a apela o metodă batjocorită.

Android Powermock toate căile posibile de a câștiga bani pe internet

Am schimbat simularea pentru o instanță reală a obiectului și totuși am primit aceeași eroare.

înregistrări