Alegerea opțiunii, Cum pot activa sau dezactiva o opţiune Prepay?

alegerea opțiunii

alegerea opțiunii afaceri pe internet fără a investi bani

Structura și organizarea calculatoarelor — proiect Prelucrarea imaginilor — proiect Achiziția și prelucrarea datelor — proiect Baze de date — proiect Rețele de calculatoare — proiect Va fi disponibil un chestionar unde trebuie ca fiecare student alegerea opțiunii aleagă ordinea disciplinelor preferate din fiecare pachet, unde 1 este prima opțiune din pachet, 2 este a doua și 3 a treia.

Numărul de locuri la fiecare disciplina este limitat, iar repartizarea se va face în funcție medie. Cine nu completează chestionarul va fi asignat la disciplinele la care au mai rămas locuri disponibile.

alegerea opțiunii indicatori buni pentru opțiuni binare

Alegerea programului de studii în anul IV Împărțirea pe programe de studii specializări la trecerea în alegerea opțiunii IV se va face pe baza rezultatelor școlare obținute în urma sesiunii de vară de la sfârșitul anului III. Studenții care pe anii I și II vor fi integraliști, iar pe anul III vor fi acumulat 40 de credite își pot alege liber specializarea pe care o doresc.

Vor fi luate în considerare și notele la disciplinele restante promovate în avans, note predate la decanat până la încheierea sesiunii de vară.

alegerea opțiunii strategii de diagramă a opțiunilor binare

Opțiunea pentru unul dintre cele două programe de studii, Calculatoare sau Tehnologia informației, trebuie depusă în scris, sub forma unei cereri, la secretariatul departamentului până la o dată care este anunțată în fiecare an de obicei în prima săptămână din sesiunea de la sfârșitul anului III. Studenții care din motive obiective nu pot fi prezenți la facultate în această perioadă pot transmite cererea printr-un coleg sau prin fax la numărul

înregistrări